Bergruh

WifiHuisdierenTelevisie

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit appartement

Vakantiehuis Bergruh

Begin zestiger jaren kochten onze ouders een Walliser huis genaamd Bergruh (Bergrust). Het is 250 jaar oud en met veel liefde voor het detail gerenoveerd. Het is gelukt ondanks de huidige comfort de oude charme te bewaren. De woningen zijn gezellig ingericht en bieden een huiselijke sfeer.

Bergruh bevindt zich in het het dorpsgedeelte dat "Wildi" heet. Het bos is heel dichtbij. De bushalte voor de skibus op steenworp afstand. Saas-Fee is zo'n klein dorp dat u ook overal lopend heen kunt. Zo bereikt u bv de Alpin Express in 10 minuten.

Het huis is zonnig gelegen en biedt uitzicht over de gehele Michabelketen, of te wel de "Koninginnen" van de Alpen. Er is rondom het huis veel ruimte voor vertier, u kunt zich daar van harte uit leven. Ligstoelen en parasols staan voor gebruik gereed.

Wegwijzer naar Haus Bergruh.
Met de auto:
Vanaf de parkeergarage tot het huisje is het ongeveer 10 minuten lopen.
Haus Bergruh ligt in het noorden van Saas-Fee, dat gedeelte heet "Wildi". U loopt van het centrum weg, de hoofdstraat richting Wildi. Haus Bergruh staat links, dwars van de straat, vrijstaand. U heeft ongeveer 300 meter afgelegd.

Het huis is onderverdeeld in drie grote en twee kleine woningen. Iedere woning is authentiek. De oorspronkelijke stijl is behouden gebleven. Het beschikt over een inbouwkeuken met electronische kookhaard, kabel televisie inclusief radio, centrale verwarming. De grote woningen bieden plaats voor 4-5 personen. De kleine voor 2-3 personen. Een kinderbed en een kinderstoel zijn beschikbaar.

Bij aankomst kunt u de woning direct betrekken. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. In huis bevindt zich een bergruimte voor de ski's. Beschikbaar is telefoon-internetaansluiting, een fondue-set, een racletteoven, diverse spelletjes en boeken over Wallis, ligstoelen en parasols. Kortom, brengt u alleen uw persoonlijke spullen mee. Foto's van onze woningen, evenals de prachtige natuur vindt u op de eigen website van Bergruh.

Met het openbaar vervoer:
Bij aankomst ziet u direct tegenover u het Toeristenkantoor. Volg de straat ca 100 meter naar links richting hoofdstraat (supermarkt). Buig rechts af en vervolg de hoofdstraat tot u aan uw linker zijde Haus Bergruh ziet. Van de bushalte tot het huisje zijn het ongeveer 500 meter.

Vervoersdienst / Taxi:
Verschillende Taxi ondernemers staan voor u klaar.

Inbegrepen in de prijs is: het beddengoed, badhandoeken en keukengoed, stroom , het wassen en het schoonmaken.
Niet inbegrepen is de toeristenbelasting. De huur van weekenden of werkdagen is mogelijk op aanvraag en geldt voor het voor- en naseizoen.                                                       

Onze ouders zijn 40 jaar geleden met de verhuur begonnen, wij kinderen gaan door in hun voetstappen.
Haus Bergruh heeft veel stamgasten en tot onze grote vreugde komt ook al de tweede en derde generatie hier op vakantie.

Wij verwelkomen u graag persoonlijk, zei het in het Duits, Frans, Engels of Italiaans.